Tillsammans för köpglädjen

Liten storstad med utbud för alla

Vi är idag ungefär 50 butiker som samverkar för att förbättra förutsättningarna för handel i Gnesta. Vi har koll på varandras utbud och kan tipsa vidare om du som kund inte direkt hittar det du söker.
Med den internationella digitala handeln som konkurrent kan vi enkelt beställa hem det du behöver, många av våra butiker erbjuder dessutom webbhandel och t.o.m hemkörning!

Vi arrangerar årligen en handfull happenings för våra kunder; Tjejkvällen, som brukar infalla sista helgen i april, är en omtyckt favorit och lite av en folkfest. Under Galna dagar i augusti vi har finfina erbjudanden för att göra plats för höstens nyheter. Självklart är vi del av den årliga  julmarknaden och efterföljande julgransplundring!

Här på Gnesta Handels webbplats hittar du kontaktuppgifter till våra butiker. För öppettider, senaste nytt och annat matnyttigt; klicka dig vidare till respektive butiks egna hemsidor.

Intresserad av medlemsskap?

Drömmer du om att öppna en egen liten butik eller ta språnget att bli egenföretagare? Vill du ha någon att bolla tankar med, ”kollegor” med full koll på utbud, efterfrågan och lokaler i Gnesta? Har du idéer för att ytterligare stärka den lokala handeln?
Då är du varmt välkommen som medlem i Gnesta Handel!

Vi har ett internt nätverk där vi kontinuerligt informerar och diskuterar och fyra-fem gånger om året ses vi på medlemsmöte under trevliga former. Vi har fortlöpande kontakt med kommunledningen för att belysa just det som är aktuellt för handeln.

Välkommen till vår förening!